BIRGITTE LARSEN, PARTNER

Uddannet civilingeniør i miljø-teknik fra Aalborg Universitet. Birgitte har arbejdet som miljø-konsulent hos Rambøll & Hedeselskabet, og har lang erfaring fra private produk-tionsvirksomheder. Senest har hun arbejdet for Norlund A/S med ansvar for certificeringer, miljø, arbejdsmiljø, kvalitet og HR samt deltagelse i ledergruppen. Birgitte er uddannet Leanfacilitator, har en Akademiuddannelse i HR, Uddannet Lead auditor inden for kvalitetsledelse, og har bl.a. siddet som medlem i DI’s træets miljø & arbejdsmiljøgruppe samt deltaget i udvikling af standard for integrerede ledelsessystemer. Birgitte har særlig erfaring med ledelses- og målstyringssystemer  og drives af at få processer, produktion og medarbejdere til at levere forbedringer og solide resultater af høj kvalitet. Birgitte g har også været med til at miljøcertificere en zoologisk have, som den første i verden – projektet modtog EU’s miljøpris.

 

ANNE LARSEN, PARTNER

Uddannet cand.phil i kommunikation fra Aalborg Universitet. Erfaring fra konsulent-branchen, private virksomheder og NGO branchen, hvor hun har arbejdet med kommunikation, salg, markedsføring, forretningsudvikling. Anne har været ansvarlig for at skabe vækst hos Dansk Markedsføringsforbund, Børsen Kurser, Ældre Sagen og Læger uden Grænser. Hun har de seneste 12 år fungeret som fundraisingdirektør og medlem af direktionen hos Læger uden Grænser og har haft ansvaret for private indtægter. Anne har fokus på forretningsmål, strategi og resultater gennem mennesker og kommunikation.

 

 

 

SOFIE ADAMSEN, STUDENTERMEDHJÆLPER

I gang med uddannelsen, Globale Forretnings-systemer på Aalborg Universitet. Sofie har været aktivt fodboldspiller og træner de seneste 10 år. Ved siden af arbejdet for BetterGreen, arbejder Sofie som eventinstruktør hos FunCenter i Aalborg.