Birgitte Larsen, Partner

Uddannet Civilingeniør i Miljøteknik fra Aalborg Universitet, leanfacilitator & lead-auditor og har en akademiuddannelse i HR. Birgitte har særlig erfaring med certificeringer indenfor bl.a. FSC & PEFC, miljø, energi, arbejdsmiljø, kvalitet samt implementering af forbedringsprocesser, ressourceoptimeringer og grønne forretningsstrategier / bæredygtig forretningsudvikling.

Birgitte har også været med til at miljøcertificere en zoologisk have, som den første i verden – projektet modtog EU’s miljøpris Læs  evt. mere på linked-in.

Anne Larsen, Partner

Uddannet cand. phil i kommunikation fra Aalborg Universitet. Anne har arbejdet med strategi, ledelse, kommunikation, forretningsudvikling samt FSC/PEFC-certificeringer og FN’s 17 verdensmål. I størstedelen af sin karriere haft ansvar for bundlinje og vækst.

Anne har særlig erfaring med at sætte relevante (grønne) forretningsmål, udvikle strategi og opnå solide økonomiske resultater gennem mennesker og kommunikation. Læs evt. mere på linked-in.

Sofie Adamsen, studentermedhjælper

Sofie er i gang med uddannelsen Globale Forretnings-systemer på Aalborg Universitet. Sofie har været aktiv fodboldspiller og træner de seneste 10 år. Ved siden af arbejdet for BetterGreen, arbejder Sofie som eventinstruktør hos FunCenter i Aalborg.

 

Frederik Vejen Vig Fich, studentermedhjælper

Frederik læser, på tredje år, sin bachelor i biologi på Københavns Universitet med speciale i molekylær- og cellebiologi. Herudover arbejder Frederik for GoKarakter, hvor han formidler naturvidenskabelige færdigheder til gymnasieelever og afprøver i øvrigt systematisk diverse sportsgrene og hobbyer.

 

Ring +45 2072 4106 eller +45 2290 0068 eller send en mail, hvis du ønsker at vende en problemstilling eller et konkret behov.