BetterGreen består af stærk proces- og miljøfaglighed på den ene side og kommerciel og formidlingsmæssig erfaring på den anden.

Birgitte Larsen, PartnerBirgitte Larsen

Birgitte Larsen er uddannet civilingeniør i miljøteknik fra Aalborg Universitet, leanfacilitator og leadauditor inden for kvalitetsledelse og har en akademiuddannelse i HR. Birgitte har arbejdet som miljøkonsulent hos Rambøll & Hedeselskabet og senest for Norlund A/S med ansvar for certificeringer, miljø, arbejdsmiljø, kvalitet og HR samt deltagelse i ledergruppen. Birgitte har siddet som medlem i DI’s træets miljø & arbejdsmiljø- gruppe samt deltaget i udvikling af standard for integrerede ledelsessystemer. Birgitte har særlig erfaring med ledelses- og målstyringssystemer samt implementering af forbedringsprocesser. Birgitte har også været med til at miljøcertificere en zoologisk have, som den første i verden – projektet modtog EU’s miljøpris.

 

 

Anne Larsen, PartnerBirgitte Larsen

Anne Larsen er uddannet cand.phil i kommunikation fra Aalborg Universitet. Erfaring fra konsulent-branchen, NGO branchen og private virksomheder, hvor hun har arbejdet med kommunikation, salg, markedsføring, forretningsudvikling og FSC/PEFC certificeringer. Anne har været ansvarlig for at skabe vækst hos Dansk Markedsføringsforbund, Børsen Kurser, Ældre Sagen og Læger uden Grænser. Hun har senest fungeret som fundraisingdirektør og medlem af direktionen hos Læger uden Grænser og har haft ansvaret for private indtægter. Anne har særlig erfaring med at sætte relevante forretningsmål, udvikle strategi og opnå solide økonomiske resultater gennem mennesker og kommunikation/markedsføring.

 

 

Sofie Adamsen, studentermedhjælperSofie Adamsen

Sofie Adamsen er i gang med uddannelsen Globale Forretnings-systemer på Aalborg Universitet. Sofie har været aktivt fodboldspiller og træner de seneste 10 år. Ved siden af arbejdet for BetterGreen, arbejder Sofie som eventinstruktør hos FunCenter i Aalborg.

 

Kontakt BetterGreen og få en snak om hvad vi kan hjælpe din virksomhed med!