Birgitte Larsen, Partner

Uddannet civilingeniør i miljøteknik fra Aalborg Universitet, leanfacilitator og leadauditor inden for kvalitetsledelse og har en akademiuddannelse i HR. Birgitte har særlig erfaring med ledelses- og målstyringssystemer samt implementering af forbedringsprocesser

. Birgitte har også været med til at miljøcertificere en zoologisk have, som den første i verden – projektet modtog EU’s miljøpris. Læs  evt. mere på linked-in.

Anne Larsen, Partner

Uddannet cand. phil i kommunikation fra Aalborg Universitet. Anne har arbejdet med strategi, ledelse, kommunikation, markedsføring, forretningsudvikling og FSC/PEFC certificeringer. Anne har særlig erfaring med at sætte relevante forretningsmål, udvikle strategi og opnå solide økonomiske resultater gennem mennesker og kommunikation. Læs evt. mere på linked-in.

Sofie Adamsen, studentermedhjælper

Sofie er i gang med uddannelsen Globale Forretnings-systemer på Aalborg Universitet. Sofie har været aktiv fodboldspiller og træner de seneste 10 år. Ved siden af arbejdet for BetterGreen, arbejder Sofie som eventinstruktør hos FunCenter i Aalborg.

 

Frederik Vejen Vig Fich, studentermedhjælper

Frederik læser, på tredje år, sin bachelor i biologi på Københavns Universitet med speciale i molekylær- og cellebiologi. Herudover arbejder Frederik for GoKarakter, hvor han formidler naturvidenskabelige færdigheder til gymnasieelever og afprøver i øvrigt systematisk diverse sportsgrene og hobbyer.

 

Kontakt BetterGreen og få en snak om hvad vi kan hjælpe din virksomhed med!