Alle kan kommunikere – hvor svært kan det være?

Kommunikation er ikke nødvendigvis svært, men undersøgelser *) viser alligevel, at topledelsen i mange virksomheder ikke kender hovedparten af virksomhedens egne strategiske fokusområder. Og det handler om kommunikation.

Af samme årsag er både intern og ekstern kommunikation i arbejdet med miljø- og klimaforbedringer vigtig.

BetterGreen hjælper med at identificere relevante målgrupper internt og eksternt, præcisere og ensarte jeres budskaber samt udpege hvilke kanaler/media I bør anvende. Det nedfælder vi i en kort og enkel kommunikationsplan, der styrker jeres brand samt medarbejdere og andre interne interessenters motivation og engagement.

Rapportering, fundraising, partnerskaber

Mange virksomheder er godt på vej med de grønne tiltag, men kunne øge værdien af indsatserne ved at integrere mål og resultater i fx årsrapporteringen, ved at søge eksterne midler til innovative tiltag i bæredygtighedens tegn, eller ved at indgå partnerskaber, der bringer jer længere – hurtigere.

BetterGreen researcher for jer og giver input og anbefalinger, der understøtter behovet i netop din virksomhed.

*) Artikel: https://sloanreview.mit.edu/article/no-one-knows-your-strategy-not-even-your-top-leaders/ af Donald Sull, Charles Sull, and James Yoder, MIT Sloan

Ring +45 2072 4106 eller +45 2290 0068 eller send en mail, hvis du ønsker at vende en problemstilling eller et konkret behov.