BetterGreen gør det let at arbejde målrettet og strategisk med FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling så det giver forretningsmæssig værdi – også for små virksomheder.

I kan bruge FN’s Verdensmål (SDG’erne – Sustainable Development Goals), som ramme til at skabe en solid forretning, der har relevans i markedet nu og også om 5 år, som kan skabe vækst og gøre en forskel for den verden, I skal drive forretning/organisation i.

BetterGreen hjælper med processen i den udstrækning, I som virksomhed har behov for det. Vælg et eller flere af elementerne nedenfor og vurder selv, om I ønsker, det skal være en proces for hele virksomheden eller kun for ledergruppen.

  • Inspiration og kickstart. Hvad er FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling, hvordan blev de til og hvorfor er det relevant for min virksomhed?
  • Workshop – udvalg af mål. BetterGreen har på forhånd kortlagt jeres værdikæde og ridset jeres kommercielle og strategiske mål op. På workshoppen finder vi de relevante mål, virksomheden skal arbejde med, så det skaber forretningsmæssig værdi.
  • Workshop – før det ud i livet. Hvordan skal virksomheden arbejde med målene i praksis og hvordan måle på dem. Rapportere og kommunikere. Hvordan bryder I de store beslutninger ned i helt konkrete opgaver for den enkelte medarbejder.
  • Håndbog – sådan gjorde vi. Vi samler beslutninger og processens indhold i en håndbog, som I senere kan bruge som opslagsværk – eller til nye medarbejdere.

Metoden: BetterGreen tager udgangspunkt i SDG-kompasset udviklet af GRI, FNs Global Compact og World Business Council for Sustainable Development (WBCSD). Men vi har tilpasset metoden, så den fungerer for små virksomheder.

Teamet bag: Birgitte Larsen, civilingeniør med speciale i miljø og 20 års erfaring i bl.a. miljø- & energiledelsessystemer, bæredygtig forretningsudvikling og procesforbedringer og Anne Larsen, cand.phil. i kommunikation med speciale i fundraising, ledelse, strategi og kommunikation

Ring eller skriv til en af os, hvis du ønsker at høre nærmere om, hvordan vi evt. kan hjælpe din virksomhed