BetterGreen har brug for en ny kollega, der kan hjælpe os med at hjælpe vores kunder til at få overblik over eget aftryk på miljø og klima og en plan for, hvordan det negative aftryk kan minimeres og det positive aftryk forbedres yderligere.

Du…

  • Er interesseret i miljø og klima og vil gerne være med til at forbedre virksomheders kompetence i at reducere vores globale miljø- og klimaaftryk.
  • Kan tolke komplekse standarder inden for klima og miljø og kender eventuelt GHG protokollen og ISO14040/44.
  • Kan arbejde med livscyklusdata og eventuelt udføre livscyklusvurderinger (LCA), men vi forventer ikke, at du er specialist fra dag ét.
  • Er nyuddannet eller har et par år på bagen. Under alle omstændigheder vil vi gerne klæde dig på til, at kunne løse opgaverne godt og selvstændigt for vores kunder.
  • Er formentlig uddannet miljøingeniør eller lignende – og med speciale inden for livscyklusvurderinger. 
  • Er energisk, positiv, systematisk, kvalitetsbevidst og vedholdende. Og dejligt, hvis du også har humor og selvironi.
  • Taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Jobbet

Dit job bliver at hjælpe til med udarbejdelse af livscyklusvurderinger og klimaregnskaber for BetterGreens kunder. Senere hen forventer vi, at du påtager dig disse opgaver selvstændigt, men altid med god sparring fra dine kolleger, da vi i vores lille virksomhed besidder forskellige faglige og menneskelige kompetencer.

Jobbet indebærer nogle få rejsedage om måneden, mest inden for landets grænser. Du kan både arbejde fra vores kontor i Virum, og hvis du foretrækker en dag eller to fra hjemmekontoret om ugen, er det også muligt.

BetterGreen

BetterGreen er en lille B Corp certificeret konsulentvirksomhed, der hjælper virksomheder med at forbedre deres miljø- og klimaaftryk. Vores ydelser spænder fra udarbejdelse af grønne politikker og strategier, klimaregnskaber og -rapporter, livscyklusvurderinger (LCA) til produktcertificeringer (FSC® og PEFC™ samt energi- og miljøledelse). BetterGreens kunder repræsenterer mange forskellige brancher.

BetterGreen består af engagerede medarbejdere, der gerne vil drive en virksomhed, som gør en forskel for vores omverden. Vi er ikke hellige eller perfekte, men vi behandler både hinanden og vores kunder med respekt. Vi kan godt li’ chokolade og et godt grin. Og virksomheden er ikke ældre, end at du stadig kan være med til at forme dens fremtid – i forhold til både kultur og kundeleverancer.

BetterGreen har kontor i Virum og Aalborg og du vil blive tilknyttet vores kontor i Virum.

Ansøgning

Venligst send din ansøgning til Anne Larsen ([email protected]) inden d. 29. juni 2022.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende en e-mail til ovenstående mail eller ringe til Birgitte Larsen (+45 44 10 68 44).

Vi glæder os til at høre fra dig!