Birgitte Larsen, Partner

Birgitte har solid erfaring med miljøforbedringer, energi- og ressourceoptimering. Hun har hjulpet virksomheder stærkt i mål med fx udvikling og implementering af grønne forretningsplaner, klimaregnskaber og cirkulær økonomi. Birgitte har indført utallige ledelsessystemer indenfor miljø- og energi, produktcertificeringer som FSC® og PEFC™ og er uddannet lead auditor. Birgitte er Civilingeniør i Miljøteknik fra Aalborg Universitet.

Anne Larsen, Partner

Anne har erfaring med FSC® og PEFC-certificeringer, klimahandlingsplaner og klimapolitik samt udvikling af bæredygtighedsstrategi og -handlingsplaner. Herudover har Anne lang erfaring med forretningsudvikling, ledelse og kommunikation. Anne er uddannet Cand. Phil i kommunikation fra Aalborg Universitet. Anne arbejder frivilligt med at skaffe midler til  forskningsprojektet, BrightSAM, om behandling af svært underernærede børn. Læs mere her.

Julie Kathrine Lyager, Miljøkonsulent 

Julie arbejder med klimaregnskaber, miljøkortlægning, certificeringer og livscyklusvurderinger (LCA). Hun er civilingeniør i miljøteknologi fra DTU, hvor hun har specialiseret sig i LCA. LCA er et bæredygtighedsværktøj til at beskrive den miljø- og klimamæssige påvirkning af et produkt eller en service i hele dets livscyklus fra ”vugge til grav”. Julie har særligt fokus på kvalitet, dokumentation og akkuratesse. 

 

Ring +45 4410 6844 eller +45 2290 0068 eller send en mail, hvis du ønsker at vende en problemstilling eller et konkret behov.