Birgitte Larsen, Partner

Birgitte har solid erfaring med miljøledelse, miljøforbedringer samt energi- og ressourceoptimering. Hun har hjulpet virksomheder stærkt i mål med fx udvikling og implementering af grønne forretningsplaner, klimaregnskaber og cirkulær økonomi. Birgitte har indført utallige ledelsessystemer indenfor miljø- og energi, produktcertificeringer som FSC® og PEFC™ og er uddannet lead auditor. Birgitte er Civilingeniør i Miljøteknik fra Aalborg Universitet.

Anne Larsen, Partner

Anne har stor erfaring med FSC® og PEFC-certificeringer og er uddannet lead auditor. Hun arbejder også med væsentlighedsanalyser af virksomheders aftryk på miljø, klima, sociale forhold, samt bæredygtighedsstrategier og -handlingsplaner. Anne er uddannet Cand. Phil i kommunikation fra Aalborg Universitet. Anne arbejder frivilligt med at skaffe midler til  forskningsprojektet, BrightSAM, om behandling af svært underernærede børn. Læs mere her.

Julie Kathrine Lyager, Miljøkonsulent 

Julie arbejder med klimaregnskaber, miljøkortlægning, certificeringer og livscyklusvurderinger (LCA). Hun er civilingeniør i miljøteknologi fra DTU, hvor hun har specialiseret sig i LCA. LCA er et bæredygtighedsværktøj til at beskrive den miljø- og klimamæssige påvirkning af et produkt eller en service i hele dets livscyklus fra ”vugge til grav”. Julie har særligt fokus på kvalitet, dokumentation og akkuratesse.

Oliver Nicholas Moon, Miljøkonsulent 

Oliver har erfaring med livscyklusvurderinger (LCA), klimaregnskaber, affaldsteknologier og energisystemer. Han er uddannet civilingeniør fra DTU med en kandidatgrad i miljøteknologi, hvor han har specialiseret sig inden for LCA-området. Oliver holder et vågen øje med de nyeste tiltag, der er med til at drive den grønne dagsorden.

Sune Hundborg, Miljøkonsulent 

Sune Hundborg er uddannet Miljøplanlægger indenfor Bæredygtig Omstilling på Roskilde Universitet. Han har erfaring med komplekse miljø- og klimaproblemstillinger og at sikre konkrete mål og handlinger, men også med klimaregnskaber og workshopmoderator.

Marie Topp, Studentermedhjælp

Marie læser miljøteknologi på DTU, hvor hun netop har afsluttet sit bachelor-projekt om Direct Air Carbon Capture (DACC). Hos BetterGreen. Marie arbejder især med klimaregnskaber/carbon footprint/CO2 beregninger og LCA (livscyklusvurderinger).

Ring +45 4410 6844 eller +45 2290 0068 eller send en mail, hvis du ønsker at vende en problemstilling eller et konkret behov.