Birgitte Larsen, Partner

Birgitte har solid erfaring med miljøforbedringer, energi- og ressourceoptimering. Hun har hjulpet virksomheder stærkt i mål med fx udvikling og implementering af grønne forretningsplaner, klimaregnskaber og cirkulær økonomi. Birgitte har indført utallige ledelsessystemer indenfor miljø- og energi, produktcertificeringer som FSC® og PEFC™ og er uddannet lead auditor. Birgitte er Civilingeniør i Miljøteknik fra Aalborg Universitet.

Anne Larsen, Partner

Anne har specifik erfaring og faglig viden inden for især certificeringsordninger som FSC® og PEFC™, klimaregnskaber og -rapportering samt FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling. Anne har lang erfaring i at skabe økonomisk vækst og bæredygtige resultater gennem velimplementeret strategi, forretningsudvikling, ledelse og kommunikation. Hun har fokus på at forene grønne mål med forretningsmål for at skabe holdbar forandring. Anne er uddannet Cand.Phil. i kommunikation fra Aalborg Universitet.

Julie Kathrine Lyager, Miljøkonsulent 

Julie arbejder med klimaregnskaber, miljøkortlægning, certificeringer og livscyklusvurderinger (LCA). Hun er civilingeniør i miljøteknologi fra DTU, hvor hun har specialiseret sig i LCA. LCA er et bæredygtighedsværktøj til at beskrive den miljø- og klimamæssige påvirkning af et produkt eller en service i hele dets livscyklus fra ”vugge til grav”. Julie har særligt fokus på kvalitet, dokumentation og akuratesse. Julie er frivilligt medlem af den teknisk-humanitære organisation Ingeniører Uden Grænser, hvor hun bidrager på projekter, der omhandler affaldshåndtering i Vestafrika.

Andreas Krogsgaard, studentermedhjælper

Andreas har en bachelor i bæredygtig bioteknologi fra Aalborg Universitet og er nu igang med sin kandidat i miljøvidenskab. I fritiden dyrker Andreas permakultur i sin kolonihave og drømmer om en lille gård, hvor han kan leve mere bæredygtigt.

Ring +45 2072 4106 eller +45 2290 0068 eller send en mail, hvis du ønsker at vende en problemstilling eller et konkret behov.