Birgitte Larsen, Partner

Uddannet Civilingeniør i Miljøteknik fra Aalborg Universitet, leanfacilitator & lead-auditor og har en akademiuddannelse i HR. Birgitte har særlig erfaring med certificeringer indenfor bl.a. FSC & PEFC, miljø, energi, arbejdsmiljø, kvalitet samt implementering af forbedringsprocesser, ressourceoptimeringer og grønne forretningsstrategier.

Birgitte har også været med til at miljøcertificere en zoologisk have, som den første i verden – projektet modtog EU’s miljøpris Læs  evt. mere på linked-in.

Anne Larsen, Partner

Uddannet cand. phil i kommunikation fra Aalborg Universitet. Anne har solid erfaring med strategi, ledelse, kommunikation, forretningsudvikling samt FSC/PEFC-certificeringer og FN’s 17 verdensmål. I størstedelen af sin karriere haft ansvar for bundlinje og vækst.

Anne har særlig erfaring med at sætte relevante (grønne) forretningsmål, udvikle strategi og opnå solide økonomiske resultater gennem mennesker og kommunikation. Læs evt. mere på linked-in.

Frederik Vejen Vig Fich, studentermedhjælper

Frederik læser, på tredje år, sin bachelor i biologi på Københavns Universitet med speciale i molekylær- og cellebiologi. Herudover arbejder Frederik for GoKarakter, hvor han formidler naturvidenskabelige færdigheder til gymnasieelever og afprøver i øvrigt systematisk diverse sportsgrene og hobbyer.

Andreas Krogsgaard, studentermedhjælper

Andreas har en bachelor I bæredygtig bioteknologi fra Aalborg Universitet, og er nu igang med sin kandidat I miljøvidenskab også på Aalborg Universitet. I fritiden dyrker Andreas permakultur i sin kolonihave og drømmer om at få en lille gård hvor han kan leve et mere bæredygtigt liv.

Ring +45 2072 4106 eller +45 2290 0068 eller send en mail, hvis du ønsker at vende en problemstilling eller et konkret behov.