Om Better Green

Vi hjælper med at gøre virksomheder og organisationer grønnere

Better Green er et konsulenthus med afdelinger i både Aalborg og Virum. Vi arbejder over hele landet med mange forskellige typer af virksomheder og indenfor mange forskellige brancher; fra store produktionsvirksomheder til mindre handels- og servicevirksomheder.

Vi er unge og knap så unge. De fleste af os er ingeniører, men der er også et par andre med skovteknisk, forretnings- og kommunikationsmæssig baggrund. 

Vi er ærlige over for dig som kunde og deler vores råd baseret på vores erfaring og viden om, hvad der er bedst for din virksomhed og den planet, vi alle er helt afhængige af.

Vores filosofi

  • At gøre det komplekse enkelt
  • At forretning, miljø og mennesker er tre sider af samme sag. Alle tre elementer – i samspil – er en del af den gode løsning
  • At de beslutninger, der er bedst for planeten, også i de fleste tilfælde er bedst for forretningen. Og hvis det ikke er tilfældet, er vi dedikerede til at finde løsninger, der kan gøre det muligt. 

Better Green for verden

I Better Green ønsker vi at bidrage positivt til vores fælles globale udfordringer. Derfor er vi stolte over at være en del af B Corp™ bevægelsen. B Corp er en global bevægelse af virksomheder med et fælles mål om at redefinere det, der skaber succes i erhvervslivet. 

B Corp™ bruger kerneforretningen som løftestang til at skabe positiv samfundsforandring til fordel for verden og for bundlinjen. Som B Corp™ virksomhed vurderes man inden for fem kategorier; virksomhedsledelse, medarbejdere, kunder, lokalsamfund og miljø og er forpligtet til dokumentation, gennemsigtighed og kontinuerlig forbedring.

Vores klimaregnskab

Som en del af vores målsætning om at tage hensyn til vores omverden opdaterer vi årligt vores eget klimaregnskab. Vi er ”B Corp climate collective member” og er en del af ”race-to-zero”. Gennem “SME Climate Hub”, et globalt initiativ, der gør SMV’er i stand til at handle på klimaudfordringerne, har vi forpligtet os til at halvere vores udledning af drivhusgasser inden 2030 og være net zero i 2040.

Kunder 

Vi arbejder over hele landet, med mange forskellige typer af virksomheder og indenfor mange forskellige brancher.

thygesen & birk fabrics logo
summerbird original logo
skibbild møbelfabrik aps logo
skagerak denmark logo
sinatur hotel & konference logo
room copenhagen logo
randbøl savværk logo
paustian logo
manipine logo
kvadrat shade logo
hammel logo
+halle logo
frandsen logo
embaco olo
european house of beds logo
design concept denmark logo
cfl logo
aros business academy logo
3 logo